Preuvenemint

door admin

Deze week is het weer tijd voor het Preuvenemint: een jaarlijks event in Maastricht waarbij bezoekers 4 dagen lang getrakteerd worden op culinaire hoogstandjes, live muziek en een fantastische sfeer. Dit jaar vindt het Preuvenemint voor de 35e keer plaats en het belooft weer een mooi feest te worden.

Dit jaar kun je tijdens het Preuvenemint proeven van diverse producten en gerechten van maar liefst 28 restaurants, cateraars en andere aanbieders. Zo vind je hier stands van bijvoorbeeld Café Madrid, Bufkes, De Harbour Club, Tout à Fait, Blanche Dael Coffeelovers, WML, In den Ouden Vogelstruys, De Geulhemermolen en Toine Hermsen Cuisinier. Daarnaast heeft het Preuvenemint een vol muzikaal programma met optredens van diverse dj’s, artiesten en bands en worden er diverse andere activiteiten gedurende de week georganiseerd. Zo vindt er op donderdag voor de officiële aanvang van het evenement een netwerkevent plaats en op zondagmiddag een kindermiddag met allerlei sportieve activiteiten voor de jonge bezoekers.

Het Preuvenemint vindt plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus aan de Vrijthof in Maastricht. Het event is gratis toegankelijk en betaling vindt plaats met Preuvenelappen die ter plaatse of in de voorverkoop aangeschaft kunnen worden. Voor meer informatie over dit gezellige event of een overzicht van de deelnemers en de programmering kun je een kijkje nemen op de website van het Preuvenemint.

Bron foto: https://www.facebook.com/Preuvenemint/

Related Posts

Leave a Comment