Nieuw geopend: Sillers

door admin

Alhoewel wij ons best doen om jullie als eerste op de hoogte te houden van de leukste nieuwe hotspots in ons land gebeurt het helaas soms ook dat een hotspot aan onze aandacht ontsnapt. Dit was helaas het geval met Sillers in Amsterdam. Deze leuke hotspot opende in juni de deuren op de hoek van de Kinkerstraat en de Nassaukade en hier geniet je van heerlijke koffie, sandwiches en, de voornaamste reden om heen te gaan als je het ons vraagt, kleurrijke en smakelijke ijssandwiches! Omdat wij jullie deze leuke hotspot niet willen onthouden delen wij Sillers vandaag alsnog als tip.

Sillers

Bij Sillers ben je aan het juiste adres voor heerlijke grilled cheese sandwiches en koffie, maar deze hotspot is vooral een bezoekje waard vanwege de enorm Instagramwaardige kleurrijke cereals en ijssandwiches! Alhoewel we in Nederland nog niet zo bekend zijn met ijssandwiches zijn deze aan een echte opmars bezig in ons land. Zo lanceerde niemand minder dan Ben & Jerry’s eerder dit jaar ook hun ijssandwiches in supermarkten in het hele land. De ijssandwiches bij Sillers bestaan uit 2 heerlijke koekjes met verrassende ijssmaken met diverse toppings daartussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van sesamijs, chai ijs, granaatappelijs of peerijs met een topping van frootloops? Klinkt heerlijk toch? Al met al genoeg reden om op een zonnige dag eens een bezoek te brengen aan deze leuke nieuwe hotspot om één van hun heerlijke ijssandwiches te proberen!

Sillers

Sillers heeft de deuren geopend aan de Nassaukade 900 in Amsterdam en is 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 22.00. Wil je meer weten over deze leuke hotspot bezoek dan zeker ook eens de Facebookpagina van Sillers.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/Sillers-844789648889711/

Related Posts

4 Beantwoorden

Tobias 22 augustus 2016 - 12:09 pm

Zeker de moeite waard om een keer te checken. Goede sfeer en het is weer eens wat anders!!

Reply
Tessa 22 augustus 2016 - 12:15 pm

Leuk dat je er ook zo enthousiast over bent :).

Reply
Anouk 22 augustus 2016 - 7:08 pm

Ziet er uit als een super leuk plekje!

Reply
Tessa 22 augustus 2016 - 9:26 pm

Ja he? Leuk plekje en een ontzettend leuk menu.

Reply

Leave a Comment