Ingeburgerd

door admin

Met succesvolle zaken als Firma Pickles en Thrill Grill heeft de burger een behoorlijke comeback gemaakt in de laatste jaren. De nieuwe burgerrestaurants blijven opkomen, maar helaas zijn deze toch vaak te vinden in steden als Amsterdam, Utrecht of Rotterdam. Gelukkig is de burgertrend ook wel te merken buiten de Randstad, bijvoorbeeld in Zwolle. Daar vind je namelijk restaurant Ingeburgerd, een hotspot die je zeker niet mag overslaan.

Ingeburgerd

Alhoewel de naam wellicht anders doet vermoeden is Ingeburgerd veel meer dan alleen een burgerrestaurant. Bij Ingeburgerd kun je natuurlijk terecht voor bijzondere culinaire burgers, maar je eet hier ook heerlijke grillgerechten of een uitgebreide lunch en het is ook zeker een gezellige plek voor een uitgebreide borrel. Door de ligging, middenin het centrum van Zwolle, een perfecte plek dus om neer te strijken na een dagje shoppen of voor een avondje stappen. Wij stapten bij Ingeburgerd binnen op een doordeweekse middag en alhoewel het erg rustig was voelde het restaurant direct gezellig aan door de leuke inrichting en de vriendelijke bediening.

Ingeburgerd

De kaart van Ingeburgerd is enorm uitgebreid. Niet alleen vind je op de kaart maar liefst 14 verschillende burgers om uit te kiezen, de rest van het menu bezorgt een gemiddelde foodie ook een identiteitscrisis. Je kunt kiezen uit diverse voor- en bijgerechten, soepen, grillgerechten en lunch- en dinergerechten. Als je nogal besluiteloos bent is dat een behoorlijke opgave, maar het is wel een ideaal restaurant om plaats te nemen met een groot en gevarieerd gezelschap omdat er zeker voor ieder wat wils op de kaart staat. Wij kozen uiteindelijk voor de Sweet & Smokey burger met bacon en zoete aardappel op een briochebroodje en de Burger Zonder Naam, met cheddar en jalapenos. We hebben genoten en vonden het zeker voor herhaling vatbaar!

Ingeburgerd

Je vindt Ingeburgerd aan de Nieuwe Markt 25-26 in Zwolle. Het restaurant is 7 dagen in de week geopend vanaf de middag tot ‘s avonds laat. Wil je meer weten over het restaurant of een kijkje nemen op de kaart bezoek dan zeker eens de website van Ingeburgerd. Direct een tafel reserveren kan natuurlijk ook via Couverts.

Related Posts

Leave a Comment