Favoriet: Bionina Sparkling Juice

door admin

Met de opkomst van biologische producten de laatste jaren is ook het assortiment frisdranken aan een makeover onderworpen. Zo zie je tegenwoordig in steeds meer populaire zaken de frisdranken van Naturfrisk of Fritz-Kola op het menu staan en ook de limonades van Bionina zijn erg in opkomst. Vandaag willen we jullie graag kennis laten maken met de verrassende limonades van Bionina.

Bionina is een van oorsprong Belgisch bedrijf dat producent is van zowel verschillende soorten limonades als kokoswater. De producten van Bionina bestaan uit biologische ingrediënten die worden geteeld zonder chemische meststoffen en pesticiden en bij het maken van de limonade wordt geen gebruik gemaakt van kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Natuurlijk vind je ook in de limonades van Bionina de nodige suikers, het blijft dan ook een frisdrank, maar wel een frisdrank van fruit en mineraalwater zonder allerlei rare toevoegingen.

Bionina

De limonade van Bionina zijn verkrijgbaar in de 4 verrassende smaken Mister Lemon, Miss Lady Pink Grapefruit, Miss Bloodorange en Uncle Pomegranate & The Cranberries. De frisdranken zijn zowel in glazen flesjes als blikjes verkrijgbaar. De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij supermarkt DEEN, Ekoplaza en Marqt. Wil je meer weten over het assortiment? Bezoek dan zeker ook eens de ontzettend leuke website van Bionina.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/bioninaofficial/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/bioninaofficial/

Related Posts

2 Beantwoorden

Marieke 6 februari 2016 - 5:58 pm

Wat ziet dat er ontzettend vrolijk uit zeg! 🙂

Reply
Tessa 6 februari 2016 - 6:56 pm

Ja, leuke huisstijl hebben ze he?

Reply

Leave a Comment