Taste of Holland

door admin

Dit weekend staat de Jaarbeurs Utrecht geheel in het teken van heerlijk eten en drinken tijdens Taste of Holland. Tijdens dit unieke en groots opgezette event proef je heerlijke gerechten, leer je koken van de grootste talenten, maak je kennis met nieuwe producten en hotspots en beleef je een heleboel gezelligheid.

Je geniet hier natuurlijk van heerlijke hapjes en drankjes, maar er zijn ook diverse interessante workshops en kookdemonstraties en -colleges te volgen van de grootste chefs. Zo zijn onder andere bekende chefs als Jonathan Karpathios, Ramon Beuk, Julius Jaspers en Jozua Jaring aanwezig. Tijdens Taste of Holland eet je bij de leukste restaurants, gewoon onder één dak. Zo kun je bijvoorbeeld restaurant SHACK, Colour Kitchen, Stan & Co of Aaltje bezoeken. Bij de speciaal ingerichte paviljoens voor de Pier van Scheveningen, Wijncafé Lefebvre en het Streekbiercafé proef je de sfeer van de desbetreffende hotspot onder het genot van een hapje en drankje.

Taste of Holland vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 12 februari tot en met 14 februari. Kaarten in de voorverkoop kosten €10,- per stuk en ter plaatse aan de kassa €15,-. Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis mee naar binnen. Voor meer informatie over het event en de activiteiten of voor het kopen van een kaartje kun je een bezoek brengen aan de website van Taste of Holland.

 

Related Posts

Leave a Comment