Nieuw geopend: Bram’s Gourmet Frites

door admin

Een portie friet is allang niet meer die zompige, snelle hap die we gewend zijn van de snackbar op de hoek. Frites zijn de laatste jaren weer helemaal hot, mede door hotspots als De Frietwinkel en Par Hasard. Nu opent ook Bram Ladage, een familiebedrijf dat een behoorlijke reputatie heeft opgebouwd in Rotterdam en omstreken met hun frietkramen, een nieuw concept waar wederom frites centraal staan: Bram’s Gourmet Frites.

Bij Bram’s Gourmet Frites geniet je vanaf vandaag van heerlijk verse frites, zoals je dat van Bram Ladage gewend bent, maar dan iets dikker en in de schil en geserveerd met een heerlijke culinaire stoof. Er zijn vijf soorten stoof waar je uit kunt kiezen en deze zijn samen met chefkok Herman den Blijker ontwikkeld. Kies jij voor een portie frites met pulled pork bbq, captain’s beef, asian chicken stew, truffle mushroom of pumpkin veal?

Bram's Gourmet Frites

De allereerste vestiging van Bram’s Gourmet Frites zal vandaag 11 februari de deuren openen op de Kop van Zuid in Rotterdam, op de hoek van de Posthumalaan en en de Veemstraat. De filialen van Bram’s Gourmet Frites zullen zijn gevestigd in opvallende zwarte containers met een terras eromheen. Het plan is om met Bram’s Gourmet Frites een nieuw internationaal concept op te zetten. Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe hotspot? Volg dan zeker de Facebookpagina van Bram’s Gourmet Frites.

Bron foto 1: Aad Hoogendoorn
Bron foto 2: Aad Hoogendoorn

Related Posts

2 Beantwoorden

Jamey - Beauty Unboxing 11 februari 2016 - 2:00 pm

Wat leuk! Ik ga er zeker een keer langs als ik in de buurt ben!

Reply
Tessa 11 februari 2016 - 2:54 pm

Leuk! Bij ons staat een bezoekje ook al op de planning binnenkort :).

Reply

Leave a Comment