24H Oost

door admin

Op 13 en 14 februari vindt het allereerste weekend van 24H van dit jaar plaats in één van de leukste Amsterdamse wijken, naar ons idee, namelijk Amsterdam-Oost. Tijdens 24H Oost maak je op een geheel andere manier kennis met dit stadsdeel en worden diverse tours, workshops, optredens en feesten georganiseerd. Diverse ondernemers openen hun deuren en organiseren iets speciaals voor dit event en er valt een heleboel te beleven op het gebied van winkelen, food en muziek.

Of je nu graag een filmpje pakt, shopt of houdt van lekker eten, je beleeft het allemaal tijdens 24H Oost. Zo vinden er workshops fotograferen, schilderen of dans plaats, optredens van diverse artiesten vanuit allerlei muziekstromingen, organiseren de lokale musea speciale tentoonstellingen en vinden er diverse rondleidingen in de buurt plaats. Zowel voor volwassenen als voor kinderen wordt er van alles georganiseerd en vanwege Valentijnsdag staan veel events in het teken van romantiek en liefde.

24H Oost vindt plaats in Amsterdam-Oost van 13 februari om 12.00 tot 14 februari 12.00. Voor een volledig overzicht van alle activiteiten die plaatsvinden tijdens dit event kun je een bezoek brengen aan de website van 24H Oost op Iamsterdam.

Later dit jaar volgen ook nog:
24H West op 12 en 13 maart
24H Zuidoost op 21 en 22 mei
24H Zuid op 24 en 25 september
24H Noord op 29 en 30 oktober

Related Posts

Leave a Comment