Wijncafé Lefebvre

door admin

Twee weken geleden mochten wij deelnemen aan een gezellige foodtrendtour door Utrecht, georganiseerd door Krista van Stoer & Smaak en Daan, eigenaar van het ontzettend leuke restaurant Stan & Co. Tijdens deze middag bezochten wij op de fiets diverse leuke hotspots in Utrecht en werden wij gewezen op nieuwe restaurants en winkels. Utrecht blijft één van onze favoriete steden in Nederland en zowel de stad als de ondernemers zijn altijd in beweging. Eén van onze tussenstops was wijncafé Lefebvre aan het Neude, een hotspot die wij jullie zeker niet wilden onthouden.

Wijncafé Lefebvre

Wijncafé Lefebvre opende de deuren in 2011 en is naast een ontzettend sfeervolle hotspot ook nog eens heel toegankelijk voor een divers publiek. De oprichters en medewerkers van wijncafé Lefebvre hebben het tot hun missie gemaakt om een breder publiek aan te spreken en te laten zien dat wijn écht iets is voor iedereen. Dat is ook waarom ze een assortiment hebben van meer dan 120 wijnen, zowel in het duurdere segment als in het voordeligere segment. Zo drink je hier al een heerlijke wijn vanaf slechts € 3,75 per glas. Natuurlijk ben je hier ook aan het juiste adres voor de exclusievere wijnen. Buiten de reguliere kaart om staan de exclusieve wijnen op een aparte kaart, oftewel de ‘wijnen op de plank’.

Wijncafé Lefebvre

Het wijncafé is ontzettend gezellig ingericht met een ietwat stoere, industriële uitstraling, gezellige barretjes om aan te zitten en een gemoedelijke sfeer. Dé perfecte plek dus voor een gezellig middagje of avondje met vrienden of vriendinnen. Op de kaart staan ook genoeg heerlijke opties voor bij een wijntje. Zo bestel je hier bijvoorbeeld charcuterie, een kaasplateau, flammkuchen, ambachtelijke croquettes of olijven. Voor de fijnproevers staan er zelfs oesters op de kaart. Voor speciale gelegenheden beschikt Lefebvre ook over kelder waar bijeenkomsten, wijnproeverijen of borrels kunnen worden georganiseerd voor groepen van maximaal 25 personen.

Wijncafé Lefebvre

Wijncafé Lefebvre is al uitgeroepen tot wijnbar van 2016 en dat is wat ons betreft heel begrijpelijk gezien de gezellige sfeer in het café, de uitgebreide wijnkaart en het enthousiasme van het personeel. Je vindt Lefebvre aan het Neude 2 in Utrecht en het wijncafé is elke dag van de week geopend vanaf 15.00. Wil je meer weten over het wijncafé of een blik werpen op de uitgebreide wijnkaart? Bezoek dan zeker eens de website van wijncafé Lefebvre.

Related Posts

Leave a Comment