De Tasty

door admin

Op 11 en 12 november vindt in Utrecht De Tasty plaats, het culinaire lifestyle event voor iedereen die een passie heeft voor koken, lekker eten en drinken. Tijdens dit gezellig event dat twee dagen duurt doet iedere foodie en thuiskok smaakvolle inspiratie op.

De Tasty biedt een ontzettend leuk programma. Natuurlijk valt er van alles te proeven en te beleven bij de diverse stands (maar liefst 200 exposanten zijn aanwezig bij De Tasty!) en de ruim 60 kramen op de Proefmarkt, maar je kunt tijdens De Tasty ook een heleboel interessante workshops volgen, kookdemonstraties bijwonen en deelnemen aan proeverijen. Zo woon je in het Kooktheater demonstraties bij van onder andere Susan Aretz, Jonathan Karpathios en Giovanni Caminita en kun je workshops volgen waar je ravioli leert maken, kennismaakt met het Azië van Danny Jansen, leert koken zonder recept en in de wereld duikt van vintage koken met Sandra Ysbrandy. In de Bak Beleving ga je petit fours maken met Yolanda van der Jagt, een Braziliaanse paranotentaart met Janny van der Heijden of candybars met Hidde de Brabander. Het programma is enorm uitgebreid en biedt voor ieder wat wils.

De Tasty is op 11 en 12 november te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie over dit leuke event of voor het bestellen van tickets kun je een bezoek brengen aan de website van De Tasty.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/detasty

Related Posts

Leave a Comment