Nieuw geopend: Hempje

door Wanderlust

Er is steeds meer belangstelling voor duurzame mode en dat juichen wij natuurlijk van harte toe. Bij winkels als de Geitenwollenwinkel en Charlie + Mary kon je in Amsterdam al langer terecht voor mooie duurzame fashionitems, maar sinds kort vind je ook bij de nieuwe winkel van Hempje prachtige en vooral duurzame fashion, met liefde en zorg gemaakt.

Hempje

Hempje is zeker geen nieuweling in het Amsterdamse fashionlandschap. Na 12 jaar ervaring op te hebben gedaan in de modewereld besloot Clarent Savi zijn eigen modelabel op te richten. Vanuit een atelier aan de Plantage Middenlaan werkte hij aan zijn kleding, de ultieme collectie duurzame basics. Begonnen met duurzame hemdjes produceert Hempje nu ook al t-shirts en longsleeves in diverse kleuren voor zowel mannen als vrouwen. Het doel is om uiteindelijk een volledige kledingcollectie aan te kunnen bieden van duurzame materialen als hennep en biologische katoen. Tot voor kort was de kleding verkrijgbaar bij winkels als de Geitenwollenwinkel, Gekaapt en de Local Goods Store, maar nu is de collectie dus ook te verkrijgen bij de eigen winkel.

Hempje

De winkel is sinds kort geopend en is op vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken van 12.00 tot 20.00 aan de Wijde Kapelsteeg 1 in Amsterdam. Met de website wordt tot nu toe nog niet heel veel gedaan, dus voor meer informatie over dit mooie merk, de nieuwe winkel en het assortiment kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Hempje.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/HEMPJE/

Related Posts

Leave a Comment