Hummus House

door admin

Hummus House is te vinden in Amsterdam en is niet zo lang geleden geopend. Wij waren er al meerdere keren langs gekomen en zijn uiteindelijk tóch naar binnen gegaan om de hummus te proberen. Gelukkig maar, want deze was heerlijk!

Op de altijd drukke Sint Antoniebreestraat in hartje Amsterdam is Hummus House te vinden. Wij hebben hier genoten van heerlijke hummus! Bij een portie hummus heb je keus uit verschillende toppings, zoals guacemole, champignons, aubergine en masabaha. Onze favoriet was de aubergine, dit was een heerlijke combinatie en tevens ook de favoriet van de chef. Naast hummus zijn er ook andere gerechten verkrijgbaar zoals, gebakken aubergine, gebakken groenten, salades en een vers ontbijt. Ze hebben ook de actie dat je voor 5,- drie tapas kunt bestellen, hier kom je de bovenstaande hapjes ook tegen. Al met al is er best veel keuze en kunnen wij je garanderen dat het ook erg lekker smaakt!

Hummus House is een absolute aanrader en wij zullen er ook zeker terug komen. Ze zijn te vinden op Sint Antoniebreestraat 25 in Amsterdam. Voor meer informatie klik je hier voor de Facebookpagina.

Related Posts

Leave a Comment