Binnenkort geopend: Wilde Westen

door admin

Er is steeds meer behoefte, vooral in grote steden, aan flexibele werkplekken en in bijvoorbeeld Amsterdam kun je als flexwerker op steeds meer plekken terecht. Binnenkort opent in Amsterdam het nieuwe initiatief Moma & Co de deuren en zij springen hier op een slimme manier op in door een plek te creëren waar creatieve mensen kunnen samenkomen en ruimtes kunnen huren voor allerlei doeleinden. Nu is dat natuurlijk heel leuk, maar wij zijn natuurlijk vooral benieuwd naar het restaurant Wilde Westen dat in dit pand binnenkort de deuren zal openen.

Op de begane grond van Moma & Co zal binnenkort Wilde Westen openen, een gezellige plek waar je de hele dag welkom bent voor een hapje en een drankje. Of je nu lekker wilt ontbijten, lunchen of trek hebt in een pasta of een houtoven pizza, het zal allemaal mogelijk zijn bij Wilde Westen. Een fijne aanwinst dus voor Bos & Lommer en een ideale locatie voor alle mensen die aan het werk zijn in Moma & Co en behoefte hebben aan een smakelijke break.

Wilde Westen zal vanaf 14 september geopend zijn aan het Bos en Lommerplantsoen 1 in Amsterdam. Wil je meer weten over deze nieuwe hotspot in Amsterdam bezoek dan zeker eens de Facebookpagina van Wilde Westen, zo mis je niets van de grote opening en de grootse plannen van deze ondernemers.

Related Posts

Leave a Comment