Binnenkort geopend: Bar Basquiat

door admin

Binnenkort opent in Amsterdam-Oost een nieuwe hotspot: Bar Basquiat. Alhoewel er nog niet veel bekend is over deze nieuwe bar durven wij nu al te stellen dat het zeker de nieuwste hotspot in Oost is, de bar is namelijk het nieuwste initiatief van de Drie Wijzen uit het Oosten die ook verantwoordelijk waren voor succesvolle hotspots als De Biertuin en Bar Bukowski.

Bar Basquiat ontleent zijn naam aan de Amerikaanse schilder Jean-Michel Basquiat, een neo-expressionistische schilder uit de jaren ’80. Het werk van Basquiat vormt de inspiratie voor de bar en het interieur en dat belooft zeker veel goeds! Bij Bar Basquiat zal je binnenkort binnen kunnen stappen voor een ontbijt, lunch of een borrel met wat lekkers ‘s avonds.

Bar Basquiat opent binnenkort de deuren aan de Javastraat 88-90 in Amsterdam en zal van ‘s ochtends vroeg tot ‘s nachts geopend zijn. Wil je meer weten over deze nieuwe hotspot of op de hoogte blijven van de opening? Dan moet je natuurlijk zeker Wanderlust in de gaten houden, maar neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van Bar Basquiat.

Bron foto: https://www.facebook.com/barbasquiat.nl

Related Posts

Leave a Comment