TonTon in de Zon

door admin

De TonTon Club is een op de Wallen in Amsterdam gevestigde speelplaats voor volwassenen. Hier speel je arcadegames en boardgames en geniet je van een lekker hapje en drankje. Een fantastisch idee natuurlijk en daar zijn meer mensen het mee eens want binnenkort opent de TonTon Club een tweede vestiging op het terrein van de Westergasfabriek. Tot die tijd kunnen we genieten van TonTon in de Zon, het beste van de TonTon Club, maar dan buiten!

Met een ballenbal, arcadegames, een heleboel bordspellen, airhockeyen en grootste plannen voor een racebaan waar je kunt racen in auto’s terwijl je op je biertje wacht belooft de nieuwe vestiging van de TonTon Club iets heel bijzonders te worden. De eigenaar van de club, Serdar Tonkas, wil van de nieuwe vestiging één grote speeltuin maken en heeft grootste plannen voor toekomstige attracties. Tot de opening in oktober kun je bij TonTon in de Zon komen genieten van de beste arcadegames en een heleboel gezelligheid in het Westerpark.

De eerste vestiging van de TonTon Club vind je in de Sint Annendwarsstraat 6 in Amsterdam. TonTon in de Zon vindt plaats tot 1 oktober aan de Polonceaukade 27. Na 1 oktober zal de tweede vestiging worden geopend met nog meer ruimte voor een heleboel vermaak zodat volwassenen zich hier weer even kind kunnen voelen. Meer weten over dit ontzettend leuke initiatief? Bezoek dan eens de Facebookpagina van de TonTon Club of van TonTon in de Zon.

Bron foto: https://www.facebook.com/detontonclub

Related Posts

Leave a Comment