TonTon Club XL

door admin

Vorig jaar schreven wij al enthousiast over het leuke event Ton Ton in de Zon dat voor even het Westerpark omtoverde in een waar arcadeparadijs. Ook dit jaar heeft de Ton Ton Club iets heel leuks voor Amsterdam in petto: vanaf vandaag is namelijk de grootste arcadehal van Europa geopend op het Westergasterrein in Amsterdam, de Ton Ton Club XL!

De Ton Ton Club XL is een initiatief van de Ton Ton Club, een speelplaats voor volwassenen op de Wallen in Amsterdam. De eigenaar van de Ton Ton Club, Serdar Tonkas, is samen met kermisbaas Frans Stuy een unieke samenwerking aangegaan om in drie jaar tijd het Westergasterrein om te toveren tot een bijzonder evenemententerrein onder de noemen ‘Pretpark Westergasfabriek’. Ze willen hiermee de oude glorie van de kermis herstellen en met de Ton Ton Club XL zetten ze de eerste stap naar de kermis van de toekomst.

Ton Ton Club XL

Wat kun je dan verwachten van de Ton Ton Club XL? Je vindt hier meer dan 200 (!) spelautomaten, een console area, virtual reality room (voor een potje VR Duckhunt!), mega jenga, botsauto’s, achtbanen, spookhuizen, schiettenten en natuurlijk is er ook de nodige aandacht voor echt lekker eten en goede muziek van DJ’s als Frank van der Lende van Radio 3FM.

Ton Ton Club XL is gratis te bezoeken in de weekenden van 11 en 18 maart in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam. Op 11 en 18 maart zijn de deuren geopend tussen 16.00 en 01.00, op 12, 13, 19 en 20 maart zijn de deuren geopend van 13.00 tot 01.00. Voor meer informatie over dit ontzettend leuke event of een overzicht van alle activiteiten kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Ton Ton Club XL.

Related Posts

Leave a Comment