Binnenkort geopend: Life of Pie pop-up store

door admin

Social mediafanaten kan het de laatste tijd niet zijn ontgaan: de fantastische creaties van Life of Pie, twee meiden uit Amsterdam die in hun keuken de mooiste baksels maken. De taarten schijnen natuurlijk heerlijk te zijn, maar hun creaties springen pas echt in het oog door de extravagante versiersels. Grote taarten die zijn versierd met snoepgoed, candybars, macarons, lolly’s en dikke lagen chocola, what’s not to love?

Life of Pie

Afgelopen maand waren ze daar ineens: de meiden van Life of Pie. Ineens kwamen we hun creaties online overal tegen en net als de rest van Nederland vielen wij als een blok voor hun prachtige baksels. Natuurlijk is het Instagramaccount van Life of Pie een lust voor het oog, maar heel binnenkort kun je de creaties van Life of Pie ook live bewonderen en proeven in hun pop-up store. Op 20 maart zal Life of Pie namelijk 24 uur lang een pop-up store openen in Amsterdam!

Life of Pie

De pop-up store van Life of Pie is op 20 maart vanaf 12 uur geopend gedurende 24 uur aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Wil je meer weten over deze leuke pop-up store of over deze bijzondere en heerlijke creaties? Bezoek dan zeker ook de Facebookpagina van Life of Pie.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/lifeofpieamsterdam
Bron foto 2: https://www.facebook.com/lifeofpieamsterdam
Bron foto 3: https://www.facebook.com/lifeofpieamsterdam

Related Posts

Leave a Comment