24H West

door admin

Van zaterdag 12 maart 12.00 uur tot zondag 13 maart 12.00 uur vindt in Amsterdam-West het ontzettend leuke event 24H West plaats. Tijdens 24H West maak je op een geheel andere manier kennis met dit stadsdeel en worden diverse activiteiten georganiseerd en openen bijna 50 locaties hun deuren voor het publiek. Daarbij zijn de meeste activiteiten ook nog eens gratis. Wat een ontzettend leuke manier om Amsterdam-West eens van een heel andere kant te leren kennen!

Vorige maand vond 24H Oost plaats en nu is het de beurt aan West om het publiek kennis te laten maken met de veelzijdigheid van dit stadsdeel. Er vinden optredens plaats van artiesten, diverse culturele instellingen openen de deuren en allerlei bedrijven en ondernemingen organiseren leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu sportief bent aangelegd, houdt van lekker eten en drinken of houdt van creatieve activiteiten, je beleeft het hier allemaal. Zo kun je tijdens 24H West bijvoorbeeld bao’s maken met Julius Jaspers, literair wijnproeven, waterfietsen of deelnemen aan een lokale editie van Expeditie Robinson in het Westerpark.

24H West

24H West vindt plaats in Amsterdam-West van zaterdag 12 maart 12.00 uur tot zondag 13 maart 12.00. Voor een volledig overzicht van alle activiteiten die plaatsvinden tijdens dit event kun je een bezoek brengen aan de website van 24H West op Iamsterdam.

Later dit jaar volgen ook nog:
24H Zuidoost op 21 en 22 mei
24H Zuid op 24 en 25 september
24H Noord op 29 en 30 oktober

Related Posts

Leave a Comment