Nieuw geopend: Ricky’z

door Wanderlust

Yoghurt en frozen yogurt is al een behoorlijke tijd een trend in foodieland en alhoewel de winter op de stoep staat blijven wij stug doorsnoepen van deze lekkernij. Gelukkig kan dat op steeds meer locaties in ons land. Zo opende onlangs in Rotterdam yogurtbar Ricky’z de deuren. Hier geniet je van heerlijke (frozen) yoghurt parfait met diverse toppings, maar ook verse juices, smoothies, koffie, thee, zoetigheden en zelfs een uitgebreide maaltijd.

Ricky'z

De meest bekende yoghurtbar in ons land is zonder twijfel Yoghurt Barn, maar tot op heden is deze fijne hotspot alleen nog te vinden in Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Leiden en Den Haag. Rotterdammers moesten dus tot op heden flink wat missen, maar met de komst van Ricky’z is dat nu opgelost. Sinds eind september is deze gezellige yogurtbar geopend en geniet je hier van een heleboel lekkers. Bij Ricky’z kun je je eigen yogurt parfait samenstellen en qua toppings heb je een ruime keuze. Probeer bijvoorbeeld eens een yogurt parfait met nerds, waffle cone pieces, cheesecake bites, butter fingers, cookie dough bites of crushed oreo’s. Het water loopt ons al in de mond. Natuurlijk staat er ook nog heel veel anders lekkers op het menu.

Ricky'z

Je vindt Ricky’z in Rotterdam aan de Jonker Fransstraat 90-a. De yogurtbar is te bezoeken van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur (op zondag vanaf 12.00 uur en op donderdag zelfs tot 22.00 uur). Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Ricky’z.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/rickyzrotterdam/

Related Posts

Leave a Comment