Deliveroo pop-up restaurant

door admin

De maaltijdenbezorgdienst Deliveroo is nog piepjong, maar gaat als een speer in Nederland. De van oorsprong Engelse bezorgdienst is opgericht in 2013 en werd in 2015 geïntroduceerd in Nederland. Sinds die tijd is het hard gegaan want de bezorgdienst bezorgt nu al maaltijden van jouw favoriete restaurants in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. Deze week kun jij zelf heel eenvoudig de service van Deliveroo ervaren bij hun Deliveroo pop-up restaurant in Amsterdam.

Het Deliveroo pop-up restaurant opende de deuren op 16 april in de drukke Kalverstraat in Amsterdam en biedt winkelaars een week lang de mogelijkheid om de bezorgdienst op een wel heel laagdrempelige manier uit te proberen. Je neemt plaats in het restaurant, selecteert een maaltijd van één van de grootste menukaarten van Nederland en in gemiddeld 32 minuten serveert Deliveroo de maaltijd van jouw keuze van jouw favoriete Amsterdamse restaurant aan tafel. Met dit unieke concept brengt de bezorgdienst een flink aantal favoriete Amsterdamse restaurants als Café George, SNCKBR, Fifteen, Anne & Max, The Butcher en Yoghurt Barn samen onder één dak.

Het pop-up restaurant van Deliveroo is nog geopend tot en met zaterdag 23 april en is elke dag te bezoeken tussen 11.00 en 19.00 uur aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam. Voor meer informatie over de maaltijdenbezorgdienst en de restaurants waar ze mee samenwerken in Amsterdam kun je een kijkje nemen op de website van Deliveroo.

Related Posts

Leave a Comment