Fenix Food Market Pop-Up Store

door admin

Voor foodies is Rotterdam een heus foodwalhalla en één van de absolute hotspots is toch wel de Fenix Food Factory op Katendrecht. Helaas ligt deze hotspot niet echt in het centrum en wordt deze toch te vaak overgeslagen. Daarom is het ideaal dat de Fenix Food Factory sinds vorige week zijn eigen pop-up store heeft in het centrum: de Fenix Food Market!

In de Fenix Food Market vind je een selectie van de beste producten van de diverse producenten en aanbieders die gevestigd zijn in de Fenix Food Factory. Zo kun je bij de Fenix Food Market terecht voor de heerlijke verse koffie van Stielman Koffiebranders, Rotterdamse biertjes van de Kaapse Brouwers, cider van CiderCider, kaas van Booij Kaasmakers, brood van Jordy’s Bakery, vleeswaren van Firma Bijten, Marokkaanse heerlijkheden van Meneer Tanger en streekproducten van Rechtstreex. Daarnaast vind je hier een gezellige boekenhoek van boekhandel Bosch & de Jong. Met de feestdagen om de hoek is er bij de pop-up store ook genoeg aanbod van kerstpakketten en diverse specialiteiten.

De Fenix Food Market vind je in de Karel Doormanstraat 370 in Rotterdam. De pop-up shop is, met uitzondering van maandag, elke dag van de week geopend tot medio januari. Wil je meer weten over de Fenix Food Market? Volg ze dan zeker op Facebook.

Bron foto: https://www.facebook.com/fenixfoodmarket

Related Posts

Leave a Comment