Nieuw Geopend: Ninour

door admin

Alsof De Pijp in Amsterdam nog niet leuk genoeg was, is er nóg een geweldige hotspot bij gekomen. Ninour is niet alleen een conceptstore waar je kunt shoppen voor allerlei leuke hebbedingetjes, maar ook één waar je heerlijk kunt eten.

Ninour is zo’n winkel waar je álles van wilt hebben. Van de prachtige kleuren op de muren tot de geweldige artikelen in de shop. Denk hierbij aan prachtige sieraden van TINYTINYGOLD en de kaarsen van Glyk Company. Natuurlijk zijn er ook producten van Ninour zelf. Wanneer je bent uitgeshopt kun je neerploffen en kan het echte werk beginnen: eten! Bij Ninour staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit zie je niet alleen in de shop maar ook op de menukaart. Je komt hier hapjes tegen zoals de Azahar Bliss Bowl: Marokkaanse yoghurt met oranjebloesem, noten, zaden en seizoensfruit, en de Picture Me Rollin’: Libanees brood met huisgemaakte peterselie hummus, gegrilde groenten en truffelolie en geitenkaas. Alles is vegetarisch, zonder geraffineerde suikers en de producten zijn zo lokaal mogelijk. Zeg hallo tegen onze nieuwe favoriete werkplek!

wanderlust-blog.nl/ninour

Ninour is te vinden op de Eerste Jan Steenstraat 109 en is op dinsdag geopend van 10:00 tot 17:00, op woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website!

Bron foto 1: http://ninour.nl
Bron foto 2: www.facebook.com/ninouramsterdam

Related Posts

Leave a Comment