3 tips voor verschillende soorten buitenverlichting

door Wanderlust

Als je deze heerlijke vroege herfstavonden buiten hebt doorgebracht, weet je al dat er een iets niet mag ontbreken in de tuin. Maar natuurlijk, we hebben het over buiten verlichting! Pak een heerlijk warm deken, maak wellicht een klein vuurtje en doe een gezellig buiten lampje aan. Goede buiten verlichting dat geschikt is voor de tuin, is niet altijd makkelijk om te vinden. Je wilt namelijk niet verblind worden alsof je stadionverlichting hebt aangezet. Om het je wat gemakkelijker te maken hebben wij voor jou de beste buiten verlichting op een rijtje gezet!

Lichtslingers

Het mooiste effect krijg je wanneer je de lichtslingers als het ware zigzaggend gaat ophangen. Hierdoor krijg je een gezellig effect waardoor de buiten verlichting volledig tot zijn recht komt. Probeer de lichtslingers niet van boom naar huis en vervolgens naar de schutting iets op te hangen. Het maakt zo’n verschil als je een bepaalde structuur aanbrengt. Hierdoor maak je met de lichtslingers de ruimte echt compleet!

Als je een gigantische luifel van lichtslingers gaat ophangen, zou dat iets kunnen zijn dat je besluit te doen voor de zomer. Je zou het elke zomer kunnen installeren, zoals mensen hun airconditioners elke winter laten verwijderen. Het is iets dat er de hele zomer goed uit zal zien. Maar vergeet niet dat je het ook prima kan laten hangen in de herfst en/of winter.

Lichtslingers in de tuin

Kaarsen

Wat kaarsen betreft willen we je meteen al één ding meegeven. Bespaar niet op de kwaliteit van je kaarsen. Lang brandende kaarsen zijn van essentieel belang wanneer je een feestje geeft of een avondje lekker in de tuin vertoeft. Er zijn genoeg kaarsen in de aanbieding die kwalitatief goed zijn. Wij zijn een grote fan van zoveel mogelijk en verschillende kaarsen. Verschillende groepjes kleine en grote kaarsen gecombineerd kunnen voor heel veel sfeer zorgen. Maar speel ook met de kleur van de kaarsen. Groene en roze kaarsen bij elkaar? Soms zijn de gekste combinaties juist het leukst. De laatste tip voor zijn kaarsen in glas. Je zit per slot van rekening buiten waar het af en toe wel eens winderig kan zijn. Doordat de kaarsen in glas zitten zijn deze minder vatbaar voor te wind!

kaarsen voor buiten
Kaarsen voor buiten

Waxinelichtjes

De waxinelichtjes, ook wel theelichtjes, mogen in dit rijtje natuurlijk niet missen. waxinelichtjes zijn uiterst geschikt om als vulling te gebruiken wanneer je een volle kaarsentafel maakt. De waxinelichtjes hebben ook een waxinelichthouder nodig. Niet dat een theelichtje zonder houdertje er niet leuk uitziet, maar anders is de kans groot dat je de hele tijd bezig bent met het aansteken van de waxinelichtjes. Een klein zuchtje wind zorgt er al voor dat de vlam dooft van het schattige kaarsje. Het leukste is om een waxinelichthouder zelf gaat maken. Mocht je nou niet zo creatief zijn dan zijn er genoeg opties zoals bij Dille & Kamille te koop die in jouw tuin passen!

Waxinelichtjes buiten

Related Posts

Leave a Comment