The Art of … Tea, Herbs & Spices

door admin

Tijdens ons bezoekje aan Haarlem vonden wij aan het eind van de Grote Houtstraat één van de leukste winkels van de dag, The Art of … Tea, Herbs & Spices. In deze winkel, gerund door mensen met een echte passie voor thee, vind je alles wat je als theeliefhebber nodig hebt, en meer!

The Art of … Tea, Herbs & Spices is sinds enkele maanden geopend in één van de grootste winkelstraten van Haarlem. Het is een charmante winkel met een fijne, rustgevende uitstraling in de anders zo drukke Grote Houtstraat. De winkel is prachtig ingericht met wanden vol kruiden en thee en het leukste assortiment theepotten.

wanderlust-blog.nl/the art of tea

De winkel biedt werkelijk waar alles wat je mogelijk nodig kunt hebben voor een goede kop thee. De volledige rechterwand van de winkel staat vol schepbakken en potten met de meest uiteenlopende theesoorten. Deze kun je naar hartenlust ruiken en bekijken en alhoewel er reeds gevulde zakjes in het schap staan kun je ook indien gewenst zelf een hoeveelheid af laten wegen. Daarnaast verkoopt de winkel ook diverse soorten voorverpakte thee, allerlei soorten theepotten en andere benodigdheden en zelfs lekkers voor bij de thee.

wanderlust-blog.nl/the art of tea

De gehele linkerwand van de winkel staat voor met bakken met allerlei kruiden en specerijen. Nu ben ik redelijk thuis in de kruiden, maar veel van deze kruiden kende ik zelfs nog helemaal niet. Klitwortel? Hoefblad? Het zal duidelijk zijn dat je hier werkelijk waar alles kunt vinden qua kruiden en specerijen.

wanderlust-blog.nl/the art of tea

Het allerleukste aan deze winkel vinden wij toch wel de fantastische service. De winkel wordt gerund door Dick en Esther, die met zichtbaar enthousiasme en werkelijke passie en kennis iedereen helpen die in de winkel komt. Je vindt The Art of … Tea, Herbs & Spices in Haarlem aan de Grote Houtstraat 153/zwart. De winkel is 7 dagen per week geopend. The Art of … Tea, Herbs & Spices heeft ook een website waar je meer informatie vindt over de winkel en het assortiment.

Related Posts

2 Beantwoorden

Juliet 16 februari 2015 - 10:49 am

Ik ben hier ook een aantal keer geweest, vond het alleen echt schrikbarend duur. Wel een heel schattig winkeltje inderdaad.

Reply
Tessa 16 februari 2015 - 10:55 am

Ik vond de prijzen juist heel erg meevallen. Het is natuurlijk een stukje duurder dan de pakken thee in de supermarkt, maar vergeleken met andere theewinkels bijvoorbeeld vond ik de prijs heel erg schappelijk, maar dat is natuurlijk ook net wat je gewend bent en er voor over hebt. Het is inderdaad een heel gezellig winkeltje sowieso met een enorm aanbod.

Reply

Leave a Comment