Mimint

door admin

Eerder deze week schreef ik al een artikel over het leuke winkeltje Mimint op Awkward Duckling, maar we willen jullie, de lezers van Wanderlust, ook zeker deze leuke hotspot niet onthouden. Mimint is een winkel in het centrum van Arnhem boordevol ‘healthy stuff’: gezonde en lekkere (biologische) producten die met zorg zijn uitgekozen door de eigenares.

Mimint

Mimint opende de deuren in Arnhem in 2013 en is sinds die tijd al een groot succes. De winkel is gestart door Milou Geerling, destijds pas 19 jaar oud, maar overtuigd van haar plannen. Je kunt Mimint zien als een heel gezellige biowinkel waar je shopt voor jouw favoriete (biologische) producten en ook kennis maakt met allerlei leuke, nieuwe producten. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd door Milou zelf en er valt genoeg te ontdekken.

Mimint

De winkel in de Klarestraat is zeker niet groot, maar de creativiteit waarmee Milou de winkel heeft ingericht maakt dat het toch ruim en overzichtelijk aanvoelt. Het aanbod is enorm uitgebreid. Verse groente en fruit vind je buiten in gezellig ogende kratjes en schalen en voor alle andere producten heeft Milou binnen een plek gereserveerd. Zo biedt ze een enorm uitgebreid assortiment aan (raw) chocolate aan, waar wij heel enthousiast van werden, en heeft ze een enorm uitgebreide selectie aan bekende (biologische) producten van bijvoorbeeld Royal Green, Lima, De Halm, de Kleinste Soepfabriek en Natufood. Daarnaast maakt ze in haar winkel ook plaats voor allerlei leuke en nieuwe producten. Zo vonden wij hier de frisdranken van Charlie’s en het Deense Naturfrisk en maakten we kennis met de chocola van¬†Mad√©casse, wat wij nog nooit in een andere winkel hadden zien liggen.

Mimint

Wij zijn al direct groot fan van Mimint en we vinden het jammer dat we niet in Arnhem wonen zodat we regelmatig langs kunnen gaan. Mocht je in Arnhem wonen of binnenkort een dagje gaan shoppen in Arnhem, ga dan zeker even langs! Mimint is gevestigd in de Klarestaat 1-a in Arnhem. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Voor meer informatie over deze ontzettend leuke winkel, de openingstijden of de fijne producten die je hier vindt kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Mimint.

Update: Met de komst van de nieuwe winkel van Mimint is deze vestiging aan de Klarestraat gesloten. Mimint is voortaan te bezoeken aan de Turfstraat 15 in Arnhem.

Related Posts

2 Beantwoorden

Iep 3 juni 2015 - 11:05 am

Oooh, wat ziet dit er leuk uit zeg!
Wil zeker een kijkje nemen.
Liefs Iep

Reply
Tessa 3 juni 2015 - 11:49 am

Je, leuk he? Ze heeft echt een heel gezellig winkeltje en zoveel fijne producten!

Reply

Leave a Comment