Luchtplantjes

door admin

Wij hebben deze week weer een nieuwe favoriete webshop voor jullie en dit keer wel een hele speciale, namelijk één voor luchtplantjes. Wij zijn dol op groen en vinden dat planten een huis echt afmaken, dus enthousiaster konden wij niet worden van deze webshop!

Luchtplantjes

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen in het interieur en deze trend is bijna niet te missen. Iedereen is dol op plantjes! Natuurlijk is het dan ook een gat in de markt om deze plantjes via een webshop aan te bieden en dit ook voor een mooie prijs. Bij Luchtplantjes vind je hele mooie en bijzondere plantjes, waaronder allerlei verschillende soorten Tillandsia, die allemaal erg hip ogen. Super leuk om in huis te hebben natuurlijk! Ook zijn er verschillende accessoires voor de plantjes te verkrijgen, zoals zee-egels en grote schelpen om de planten in te zetten en allerlei andere mooie hangers en praktische spulletjes om de planten een mooi plekje te kunnen geven.

Luchtplantjes

Tillandsia plantjes vragen wel om een goede verzorging. Gelukkig staat dit heel mooi beschreven op de website en kan de shop jou bieden wat je nodig hebt om de plant te verzorgen! Wij zijn razend enthousiast en vinden de webshop een super leuk concept. Ook leuk om te weten: Luchtplantjes staat aankomende zondag op de Sunday Market in de Westergastfabriek in Amsterdam. Neem vooral een kijkje en zoek gelijk je favoriete plantje uit! Voor de webshop klik je hier.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/luchtplantjes/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/luchtplantjes/
Bron foto 3: https://www.facebook.com/luchtplantjes/

Related Posts

Leave a Comment