Kekootje

door admin

Kekootje is een webshop die wij onlangs hebben ontdekt. Hier vind je de leukste lifestyle, stationery en interieurartikelen. Je kijkt er werkelijk je ogen uit!

Kekootje

Kekootje is een ideale webshop voor cadeautjes! Of dit nou voor je vader is, je beste vriendin of je kleine neefje, er zit voor ieder wel wat bij. De webshop bestaat uit de kopjes ‘kaarten & posters’, ‘stationery’, ‘feest’, ‘lifestyle’ en ‘woonaccessoires’. Je vindt hier dus de leukste kaarten en posters, stempels, stickers, tape, inpakpapier, versieringen, bedeltjes en allerlei leuke accessoires voor in huis! Natuurlijk heeft de shop ook een kopje ‘sale’, want hier houden wij van!

Kekootje

Als je in Sneek woont, heb je mazzel, want dat is de bezorging volledig gratis! Voor de rest van het land zijn de verzendkosten overigens ook goed betaalbaar. En bestel je voor meer dan 50,- aan spulletjes, dan is de gehele verzending gratis! Altijd leuk. Bij ons gaat Kekootje zeker op de lijst van leukste webshops. Ben je benieuwd? Klik dan hier voor de webshop en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen, voor de Facebookpagina klik je hier!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/Kekootje
Bron foto 2: https://www.facebook.com/Kekootje
Bron foto 3: https://www.facebook.com/Kekootje

Related Posts

Leave a Comment