De 3 leukste hotspots op Ibiza

door Wanderlust

Normaal gesproken houden wij onze artikelen binnen de grenzen van Nederland, maar na contact te hebben gehad met Westwing en een kijkje genomen te hebben in hun E-book over de top 10 reisbestemmingen, willen wij dit toch graag met jullie delen. Hier is onze top 3 met de leukste hotspots op Ibiza!

Passion
wanderlust-blog.nl/passion-ibiza
Passion is een zaak op Ibiza met maarliefst 5 locaties. Passion is in eerste instantie geopend als juicebar met een paar sandwiches en ander lekkers en het is nu uitgegroeid tot een veel groter fenomeen met heerlijke sapjes, uitgebreid ontbijt, luxe broodjes, salades, cake, wraps, pasta en nog veel meer. De leus luidt ‘the home of health and happiness’ en dit klink ons heerlijk in de oren! Klik hier voor de website.

Amante Beach Club
wanderlust-blog.nl/ibiza
Op Ibiza is een typische beach club natuurlijk een must-visit en dat is precies wat Amante is! Dit is een prachtig restaurant in een nog mooiere setting. Gelegen op een klif biedt dit een prachtige omgeving voor een heerlijke lunch of een dinner bij zonsondergang. Het menu is mediterraan en modern. Ze proberen zoveel mogelijk gezond, stijlvol, vers en lokaal eten te serveren en samen met een heerlijke cocktail maakt dit de maaltijd helemaal af. Klik hier om een kijkje te nemen op de website.

Cotton Beach Club

De Cotton Beach Club is vorig jaar geopend en nu al een groot succes! Gelegen op een dak kun je hier heerlijk genieten van wat lekkers en van het geweldige uitzicht. De uitstraling is erg strak door de witte kleur, maar tegelijkertijd heeft het ook weer wat gezelligs. Ook hier kun je terecht voor heerlijk mediterraans eten en natuurlijk goede cocktails. Voor meer informatie klik je hier.

De zomer is inmiddels bijna voorbij, maar het zomergevoel op Ibiza zeker niet! Voor meer informatie over Ibiza en nog andere geweldige reisbestemmingen kun je hier klikken voor het prachtige Travel E-book van Westwing.
banner

Related Posts

Leave a Comment