ProefPark Haarlem

door admin

Afgelopen winter vond ProefPark Haarlem voor de laatste keer plaats en alhoewel het fijn is om ook in de winter te kunnen genieten van een gezellig foodfestijn gaat er natuurlijk niets boven het genieten van heerlijke hapjes en drankjes met een heerlijke zonnetje erbij. Gelukkig kan dat dit weekend weer tijdens de zomereditie van ProefPark Haarlem.

ProefPark Haarlem is een ontzettend gezellig foodtruckfestival waar je geniet van divers streetfood uit alles windstreken. Deze editie zullen onder andere de foodtrucks van Miss Little Pancake, Tante Tapas, Duck&More, The Feeders, Indy Truck, Meneer Temaki, Ecopizza, Bulls and Dogs, Car Paccio en Joeri Tandoeri aanwezig zijn. Daarnaast organiseert brouwerij Het Uiltje een gezellige bierbar met maar liefst 16 speciaalbieren op de tap. Je Suis Energy organiseert een snufje theater en de muziek wordt verzorgd door DJ Dikke Thomas en diverse (lokale) live acts. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo kunnen ze zich laten schminken, bloempotjes schilderen en vullen met bloemzaadjes, hun eigen heksenwater maken en leren jongleren en bellenblaas maken bij de circusschool.

De zomereditie van ProefPark Haarlem vindt dit weekend plaats van vrijdag 26 augustus tot en met zondag 28 augustus in het Kenaupark in Haarlem, direct naast het centraal station van Haarlem. De toegang is gratis al zal er voor sommige activiteiten wel een bijdrage worden gevraagd. Voor meer informatie over het festival en de programmering kun je een kijkje nemen op de website van ProefPark Haarlem.

Bron foto: https://www.facebook.com/Proefparkhaarlem/

Related Posts

Leave a Comment