Reizende Sterren Streetfood app

door admin

Ben jij net als wij gek op foodtrucks en foodfestivals? Dan hebben we een ontzettend leuke aanrader voor je! Maak kennis met de Reizende Sterren Streetfood app, een superhandige app waarmee je altijd een overzicht hebt van de rondreizende foodtrucks en de leukste foodfestivals en -events.

In de app kun je op zoek naar je favoriete foodtrucks op zowel naam, smaak, locatie als foodcategorie, maar je kunt natuurlijk ook gewoon door het enorme aanbod van foodtrucks browsen in het lijstje ‘Karrende Keukens’. Voor iedere foodtruck geeft de app algemene informatie weer over de foodtruck, het menu, het team achter de foodtruck en de events waarbij de foodtruck aanwezig is. Wil je graag weten wat er binnenkort op foodgebied allemaal te beleven is in het land? Dan vind je onder ‘Festivals & Events’ ook een heleboel leuke suggesties. Of je volgt ons natuurlijk op de voet om nooit iets te hoeven missen ;).

Reizende Sterren Streetfood app

Wij zijn heel erg blij met deze app en we hopen jullie natuurlijk ook! De Reizende Sterren Streetfood app is gratis te downloaden via de App store voor Apple en Android.

Bron foto 1: http://reizendesterren.org/
Bron foto 2: Reizende Sterren Streetfood app

Related Posts

Leave a Comment