Nieuw geopend: Mimint Bio Market

door Wanderlust

De laatste keer dat wij een dagje gingen shoppen in Arnhem stapten wij binnen in de ontzettend leuke winkel Mimint, een winkel boordevol ‘healthy stuff’ gerund door de jonge en ambitieuze Milou Geerling. Afgelopen weekend is Arnhem nog een vestiging van Mimint rijker geworden met de opening van de Mimint Bio Market.

De Mimint Bio Market bevindt zich, net als Mimint, in het centrum van Arnhem. In deze nieuwe vestiging shop je voor heerlijke (biologische) producten, net als in de eerste winkel, maar deze vestiging is groter en biedt ook meer versproducten aan zoals versgebakken brood en een ruime selectie aan groente en fruit. Het leuke aan Mimint is dat je hier heel veel nieuwe en gezonde producten kunt vinden die wat moeilijker verkrijgbaar zijn in reguliere winkels en een groot pluspunt van de nieuwe winkel is dat deze voor een deel verpakkingsvrij is.

Je vindt de Mimint Bio Market in Arnhem aan de Turfstraat 15. Voor een online kijkje in deze nieuwe winkel is de blogpost van Y Fair Productions een echte aanrader. Bezoek ook zeker eens de Facebookpagina van Mimint voor meer info over deze ontzettend leuke winkels.

Update: Met de komst van deze nieuwe vestiging is de oorspronkelijke winkel van Mimint sinds kort geslotenen vind je alles van Mimint voortaan aan de Turfstraat.

Bron foto: https://www.facebook.com/miminthealthystuff/

Related Posts

2 Beantwoorden

Yvonne 13 september 2015 - 5:57 pm

bedankt voor de vermelding en leuk om je blog te ontdekken!

Gryz Yvonne (Y Fair Productions)

Reply
Tessa 13 september 2015 - 6:11 pm

Graag gedaan :D.

Reply

Leave a Comment