Slapen in een kerk

door Wanderlust

Heb jij altijd al een keer willen slapen in een kerk? Tegenwoordig is dat mogelijk! Meerdere kerken in Nederland zijn omgebouwd tot plekken waar je heerlijk kunt overnachten, in een hele bijzondere ambiance. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in Utrecht te slapen in een kerk. Dit doe je bij Bunk Hotels, een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van unieke concepten op het gebied van overnachten. Wat zij aanbieden houdt ongeveer het midden tussen een hotel en een hostel. Het is gevestigd in de oude Westerkerk in Utrecht, die is omgebouwd tot een uniek hotel met een heerlijk restaurant. Een perfecte plek voor een of meerdere overnachtingen die je niet snel zult vergeten!

Een overnachting in een kerk

De Westerkerk is een van de grootste kerkgebouwen van Utrecht. Het is een kerk met een lange geschiedenis, In 2018 werd hier de laatste kerkdienst gehouden. Buurtbewoners maakten zich zorgen om wat er met het monumentale pand zou gebeuren, maar Bunk heeft ervoor gezorgd dat deze zorgen zijn weggenomen. Het hotel ziet er van buiten namelijk nog net zo uit als eerst, het is de binnenkant waar grote verandering zijn aangebracht. Het is wel zo dat het hotel nog steeds de sfeer van de kerk in zich draagt. Je ziet hier elementen terug van vroeger, die het gebouw zo uniek maken. Maar daarnaast vind je hier wel alle luxe die je verwacht in een modern hotel, waarbij het restaurant zeker niet onvermeld gelaten mag worden. Met Bunk Utrecht is slapen in een kerk in Utrecht realiteit geworden.

Lees ook: Top 10 bijzondere overnachtingen

Een heerlijke overnachting in Utrecht

Zoek jij een goedkoop hotel in Utrecht, waar je toch een hele comfortabele nacht door kan brengen? Dan ben je bij Bunk Utrecht aan het juiste adres. Je kunt hier kiezen voor een mooie, luxe kamer tegen een scherpe prijs, waar je zeker lekker zult gaan slapen. Maar je kunt ook de keuze maken voor een unieke Bunk Pod. Dit doet denken aan de capsule hotels in Japan, ideaal voor mensen die zeer goedkoop willen slapen en die zich niet bekommeren om al teveel ruimte. Daar komt bij dat de pods desondanks nog vrij ruim zijn en dat je hier ook prima kunt slapen. Ook in een pod slaap je dus in de kerk, wat al een unieke ervaring op zich is. Vanuit Bunk Utrecht ben je ook direct in het centrum van de stad, met alle leuke plekjes, fijne restaurants en gezellige cafes. Een uniek uitvalspunt voor mensen die Utrecht willen ontdekken zodoende!

Related Posts

Leave a Comment