Top 4 restaurants om te bezoeken in Toronto voor fijnproevers

door Wanderlust

Restaurants in Toronto staan bekend om zijn multiculturalisme en het gevarieerde aanbod aan keukens. Van traditionele Britse gerechten tot het eten van de landen die deel uitmaken van de nieuwe continentale keuken van Canada.

1. St Lawrence Market

De markt heeft een grote verscheidenheid aan verse producten, vleeswaren, gebak, vis en kaas. De St Lawrence Market is de grootste openbare markt in heel Canada. Het heeft niet alleen een breed scala aan verse producten, vleeswaren en gebak, maar het heeft ook vis en kaas. Het is altijd een interessante plek om te verkennen met genoeg te ontdekken.

2. Queen Street West

Queen Street West is het hart van de indiescene van Toronto met veel trendy bars en restaurants om tijd door te brengen. Queen Street West is een van de beste plekken om een avondje uit te gaan in Toronto. Het is gevuld met trendy bars, restaurants en coffeeshops. Van coole coffeeshops tot veganistische restaurants, Queen Street West heeft het allemaal.

3. Kensington-markt

Deze markt staat vol met door immigranten gerunde eetstalletjes die traditionele etnische gerechten van over de hele wereld verkopen. De Kensington Market is een bruisende multiculturele wijk in Toronto. Het biedt een verscheidenheid aan voedingsmiddelen van over de hele wereld. Deze gevarieerde markt heeft veel verschillende internationale keukens, speciaalzaken en unieke winkels voor al uw behoeften. De markt is de thuisbasis van tientallen lokale ambachtslieden die handgemaakte goederen en producten verkopen die afkomstig zijn van boerenmarkten in heel Toronto.

4. Bannock

Bannock is een restaurant dat traditionele Canadese gerechten serveert met een inheemse twist en een moderne twist op de westerse keuken. De chef-kok van Bannock streeft ernaar om gerechten te creëren die gemakkelijk te maken zijn, maar toch een gastronomisch gevoel hebben. Dit restaurant zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt na een lange dag werken.

Related Posts

Leave a Comment