De beste vakantie plekken

door Wanderlust

De beste plekken voor dé vakantie die jij wilt is erg lastig soms. Daarom kan je in deze blog lezen wat de beste surfplekken zijn, yogavakantie en mooiste plekken om rond te reizen. Hierdoor krijg je al meer inzicht welke prachtige plekken de aarde heeft. 

Beste plekken voor surfvakantie

Het helemaal in één zijn met het water en wachten voor de perfecte golf. Hierna je helemaal laten meevoeren met de stroming, dat is het ultieme surf gevoel die je wilt meemaken. Costa Rica is de perfecte plek voor het surfen. Je hebt in Costa Rica een lijfspreuk ‘Pura Vida’, dat betekent puur leven en dit sluit naadloos aan op de chille surfcultuur. Australië valt ook onder het rijtje beste plekken, want het is een paradijs voor surfers. Het welbekende ‘Gold Coast’. Ben je echt een doorgewinterde surfer dan is één van de beruchtste surfspot;’Down Under’ de plek waar jij naar toe moet. Voor een beginner als gevorderde is Indonesië ook een topplek. Marokko is de reisbestemming tijdens de herfst. Dan kun je geweldig surfen op de Atlantische Oceaan. De laatste bestemming is Hawaii. Surfen is daar alsof je jouw schoenen aantrekt. De inwoners zijn vergroeid met de plank. 

Beste plekken voor yogavakantie

Als je even helemaal tot jezelf wilt komen dan is een yogavakantie iets voor jou. In Indonesië vooral in Bali is een geweldige plek om yoga uit te voeren. Bali is hét walhalla voor alles wat te maken heeft met ontspanning, wellness en yoga. Hierdoor kan je op dit eiland goed tot jezelf komen. India is de bakermat van de yoga. Je kan veel verschillende vormen van yoga uitvoeren, maar je kan ook teacher trainings doen. Thailand is voor een yogavakantie een heel goed idee. Door nog een thaise massage bij de vakantie in te doen kom je helemaal tot rust. Ook dichterbij huis kan je helemaal tot rust komen op Ibiza. Vooral in het noorden van Ibiza kan je de ultieme yogavakantie hebben. 

Beste plekken voor rondreizen 

Er zijn heel veel mooie plekken waar je doorheen kunt reizen. Een rondreis Indonesië heeft voor iedereen wat wils. Voor grote natuurliefhebbers is het land heel mooi om doorheen te reizen, maar ook voor de mensen die houden van een relaxte vakantie. Voor goede wandeltochten is Argentinië een mooi land om te gaan rondreizen. Ook voor goede wijn kan je daar terecht. Verder kan je ook de tango leren als je wilt. Zuid-afrika is ook een prachtig land om doorheen te reizen, vooral als je de big 5 wilt zien dan is dat de droom bestemming of als je de tafelberg wilt zien. Eigenlijk is ieder land een prachtig land om door rond te reizen. Het is heel erg afhankelijk van wat jij wilt doen en wat jij wilt zien.

Twijfel je welk reisadvies nu van kracht is? Kijk snel snel welk reisadvies van kracht is zodat je niet voor tegen onverwachte verassingen aanloopt. Het annuleren van een vakantie waar je zo naar uit hebt gekeken is de nachtmerrie van iedere reisliefhebber.

Related Posts

Leave a Comment