Wauw

door admin

Bij ons bezoek aan Den Haag stuitten wij op een onwijs leuk winkeltje genaamd Wauw. En ‘wauw’ wat hebben wij onze ogen hier uitgekeken! Het gebeurt ons zelden dat wij een winkel inlopen en álles willen hebben, maar bij Wauw was dat het geval.

Wauw zit op de Piet Heinstraat en is een hele bijzondere winkel. Je vindt hier prachtige tweedehands schatten en allerlei mooie hippie- en bohemian spulletjes. Dan heb ik het niet over de hippiespullen die je tegenwoordig overal langs ziet komen, maar bijvoorbeeld opgezette beestjes, echte oude schoolkaarten, muur- en hangplantjes en prachtige oude meubeltjes. De dingen die je bij Wauw vindt zijn bijzonder en hebben een verhaal.

wanderlust-blog.nl/wauw
Er hangt een onwijs leuke sfeer in de winkel en de ene hoek is nog mooier dan de andere. Zo waren wij gek op de oude, houten meubeltjes en de mooie plantjes waar de winkel mee volhangt. Wauw omschrijft zichzelf als een ‘wild and unique warehouse’ en dat is het absoluut. Het is moeilijk te omschrijven wat voor winkel Wauw nou precies is, maar het is er absoluut één die je moet bezoeken!

wanderlust-blog.nl/wauw
Wauw is te vinden op de Piet Heinstraat 57 en is op maandag geopend van 12:00 tot 17:30, op dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 17:30. Als je erg benieuwd bent geworden, kun je ook een kijkje op de website nemen.

Related Posts

Leave a Comment