Klein Berlijn

door admin

Vorig jaar streek Klein Berlijn neer in Groningen en werd de Grote Markt voor de gelegenheid omgetoverd tot één grote vintagemarkt waar iedere vintageliefhebber spontaan hebberig van werd. Dit jaar is Klein Berlijn terug!

Ook tijdens deze nieuwe editie van Klein Berlijn wordt de Grote Markt weer één groot vintagewalhalla. Als onderdeel van de Nacht van de Mode Groningen, welke plaatsvindt op 24 september, zal de Grote Markt weer het verzamelpunt zijn voor alle vintageliefhebbers uit Groningen en omstreken. Op de Grote Markt vind je een uitgebreide selectie aan vintagekleding, -accessoires en -meubels en natuurlijk is er ook genoeg te beleven op muziek- en foodgebied. Op de markt vind je stands van onder andere The Vintage Industry, Funny Vintage, vintagexplosion, Verroest, House of Vintage, Retrotik, Niceness, Vintage Loods 7, Retroloekie, (B)engel, King Vintage en Walhalla Design.

Klein Berlijn vindt plaats op zondag 25 september van 10.00 uur tot 17.00 uur op de Grote Markt in Groningen. De entree is gratis. Voor meer informatie neem je een kijkje op de Facebookpagina van het event.

Related Posts

Leave a Comment