Bij Jaap Assen

door Wanderlust

Chef Jaap Braaksma is bij veel bekende restaurants gelauwerd. In de open keuken zal je versteld staan ​​van de verschillende smaakstijlen, dat is de kunst waar Jaap Braaksma en zijn team goed in zijn. Bij Bij Jaap kan een uitgebreid diner gecombineerd worden met de mooiste wijnen. Je kan ook kiezen voor een wijnarrangement die uiteraard goed past bij de gerechten. Zo krijgt u bij elk gerecht de juiste wijn.

Restaurant bij Jaap Assen

In Bij Jaap kun je lunchen op het terras op de Markt van Assen, maar je kunt ook aanschuiven voor het bekende verrassingsmenu van Jaap of een driegangen keuzemenu. Wanneer je in Assen bent en toch geen trek hebt in een driegangen keuzemenu? Kijk dan eens verder op het marktplein naar Pizzeria Isolabella, Pizzeria Bella Italia of Touché Assen.

Bij Jaap won in 2019 ook de Bib Gourmand, wat betekent dat je tegen een gereduceerde prijs kunt genieten van eten. Bib Gourmand is een driegangenmenu van een Michelin-restaurant met een maximum van 37 euro. Dit zien we graag, want luxe en bijzonder eten hoeven niet altijd de hoogste onderscheidingen uit te geven.

Informatie Bij Jaap Assen

Adres: Markt 17, 9401 GT Assen
Openingstijden:
maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 17:30–20:00
donderdag 17:30–20:00
vrijdag 17:30–20:00
zaterdag 17:30–20:00
zondag Gesloten
Website: gastrobarassen.nl
Telefoon: 0592 792 001

Related Posts

Leave a Comment