Dunkin’ Donuts komt naar Nederland

door admin

Dat we in ons land al heel veel succesvolle internationale ketens hebben is zelfs misschien wel een understatement, maar er zijn zo een paar ketens die we toch nog steeds missen voor een guilty pleasure hier en daar. Zo zijn wij heel blij met de komst van Taco Bell naar Nederland en onlangs vernamen wij dat ook Dunkin’ Donuts in 2017 een aantal filialen in ons land zal openen!

Alhoewel wij er persoonlijk geen herinnering aan hebben heeft Dunkin’ Donuts in het verleden al eens voet aan Nederlandse wal gezet. In de jaren ’90 waren er maar liefst 5 filialen van Dunkin’ Donuts in ons land. Helaas bleek het toentertijd niet zo’n succes te zijn in ons land. Wij denken persoonlijk dat Nederland nu zeker wel klaar is voor Dunkin’ Donuts, vooral gezien het succes van vergelijkbare zaken als Tasty Donuts. Wereldwijd is de van originele Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts al een enorm succes met meer dan 11.000 winkels in 45 landen over de hele wereld, van Mexico tot Rusland en van China tot Spanje.

Het allereerste filiaal zal worden geopend in Amsterdam en volgens een artikel in Het Parool uit december zal de formule maar liefst 4 filialen in totaal openen in Amsterdam en over een periode van drie tot vijf jaar zullen er maar liefst 25 winkels door het hele land worden geopend. Waar en wanneer de eerste vestiging wordt geopend is nog niet bekend, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Related Posts

Leave a Comment