Taco Bell komt naar Nederland!

door admin

Alhoewel het ons in Nederland niet ontbreekt aan fast food en de Amerikaanse ketens hier goed vertegenwoordigd zijn was er tot voor kort één keten die we hier toch echt misten en die wij met open armen zouden ontvangen: Taco Bell. Voor al onze medestanders is er echter goed nieuws want Taco Bell komt eindelijk naar Nederland!

Taco Bell opende het eerste restaurant in 1962 in Downey, California en sinds die tijd is het rap gegaan met de populariteit van de keten. Buiten de Verenigde Staten zijn de vestigingen van het restaurant te vinden over de hele wereld, van Australië tot Rusland en van Saoudi Arabië tot IJsland. Wereldwijd heeft Taco Bell al meer dan 6400 restaurants en binnenkort voegt Nederland zich daar dus bij. Taco Bell is bekend vanwege de Tex-Mex keuken, oftewel de Texaans-Mexicaanse keuken. Deze keuken kenmerkt zich door gerechten als taco’s, burritos, fajitas en nachos en het veelvuldige gebruik van ingrediënten als bonen, chilipepers, avocado, kaas en rundvlees.

De Nederlandse Taco Bell vestiging is een idee van de franchisenemer Andrew Stewart. Het plan is om eind dit jaar of begin volgend jaar de eerste Nederlandse vestiging te openen, maar er is tot op heden nog niets bekend over de locatie of de datum. Als deze eerste vestiging een succes blijkt te zijn dan is het plan om de komende jaren door te groeien naar ongeveer 50 filialen door het hele land. Wij zijn erg benieuwd en we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Bron foto’s: Herson Rodriguez @ https://unsplash.com/

Related Posts

Leave a Comment