Binnenkort Geopend: Foodsy

door admin

Op donderdag 5 november wordt er in Amsterdam wel een heel bijzondere concept geopend genaamd Foodsy. Dit is opgericht door chefkok Edwin Sander, die eerder werkzaam was bij onder andere Noma en Ciel Bleu. Bij Foodsy wordt volledig uitgegaan van het goede in de mens en wordt de gast volledig vrijgelaten, van het bereiden van het eten tot het afrekenen.

wanderlust-blog.nl/foodsy amsterdam
In dit nieuwe restaurant is het dus niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen of te reserveren, want er is geen personeel. Het restaurant hangt vol met instructies over het tappen van een biertje tot het bereiden van je eten. Hier kun je heel gemakkelijk met weinig kennis een heerlijk gerecht klaarmaken!

wanderlust-blog.nl/foodsy
Dit revolutionaire restaurant is absoluut een interessant concept. Wij zijn onwijs benieuwd hoe het restaurant het gaat doen en hoe de gasten deze ervaring beleven. Foodsy opent haar deuren aan het Hugo de Grootplein in Amsterdam en is vanaf 5 november dagelijks geopend van 19:00 tot 23:00. Voor meer informatie over Foodsy kun je een kijkje nemen op de website, hier wordt binnenkort ook de menukaart vrijgegeven. Wij zijn benieuwd!

Bron foto 1: http://foodsy.amsterdam/
Bron foto 2: http://foodsy.amsterdam/
Bron foto 3: http://foodsy.amsterdam/

Related Posts

2 Beantwoorden

Marvin 23 oktober 2015 - 9:29 am

Wat een leuk concept! Mooi om te zien dat men uitgaat van het goede in de mens. Hoop dat dit vertrouwen dan ook niet beschaamd wordt!

Reply
Laura 23 oktober 2015 - 9:33 am

Bijzonder hé? Wij zijn onwijs benieuwd hoe dit gaat verlopen.

Reply

Leave a Comment