Nieuw Geopend: Artisani Burgers

door admin

Amsterdam-West is een ontzettend gezellige buurt en rondom de Kinkerstraat barst het van de leuke hotspots. Onlangs opende ook Artisani Burgers hier de deuren, een fijn restaurant waar je neerstrijkt voor overheerlijke gourmet burgers, frietjes en limonades.

Op het menu bij Artisani Burgers staan diverse burgers, hotdogs, frietjes en bijgerechten. Natuurlijk kun je ook bij Artisani terecht voor een heerlijk gebakje en probeer ook zeker eens hun heerlijke limonades. Alles wordt vers bereid met de beste ingrediënten, tot aan de limonades aan toe.

Artisani Burgers is te vinden op Kinkerstraat 234. De zaak is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 12:00 tot 22:00, op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 0:00 en op zondag van 12:00 tot 22:00. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website.

Bron foto 1: www.facebook.com/Artisani-Burgers
Bron foto 2: www.facebook.com/Artisani-Burgers

Related Posts

2 Beantwoorden

Kapsalon Amersfoort 6 december 2015 - 7:46 pm

Ik hoop dat dit een beetje een goede tent is. Je kunt overal genoeg snacks krijgen maar het is vaak even zoeken naar horeca die echt lekkere burgers verkoopt. Maar als je gewoon een random burger zoekt kun je ze ook wel uit de muur trekken.

Reply
Tessa 7 december 2015 - 8:49 am

Het is inderdaad een groot verschil tussen een simpele burger en een écht goede burger. Gelukkig zijn er steeds meer restaurants waar je wel goede burgers kunt eten.

Reply

Leave a Comment