De Kettingkast

door admin

Voor alle creatievelingen hebben wij een onwijs leuke webshop ontdekt, genaamd De Kettingkast. Hier kun je terecht voor veel hobby-artikelen en iets wat wij zelf erg mooi vinden: zonnehangers. Benieuwd wat dit zijn? Lees dan vooral verder.

De Kettingkast is een creatief atelier dat te vinden is in Den Helder. Hier kan men op woensdag en op zaterdag terecht om te shoppen voor hobby-artikelen, workshops te volgen, om inspiratie op te doen of om gezellig een babbeltje maken met het aardige personeel! Wat je hier tegen kunt komen zijn brei- en haakspullen, sieraden, knopen, linten, verf, terracotta, textiel en nog veel meer om met jouw favoriete hobby aan de slag te gaan. Het atelier staat boordevol prachtige werkjes, maar voor de mensen die niet in de buurt van Den Helder wonen is de webshop een echte uitkomst!

De Kettingkast
Op de webshop zijn onwijs veel spullen verkrijgbaar en zijn er kant-en-klare pakketjes te bestellen voor zonnehangers. Dit zijn prachtige gehaakte hangers waarmee je je huis kunt opfleuren door ze bijvoorbeeld voor het raam te hangen. Met een pakket van De Kettingkast kun je de zonnehanger haken naar het patroon of er wat extra’s aan toevoegen zoals veren of iets anders creatiefs. Dit kan natuurlijk in alle kleuren die er zijn en zo geeft het echt wat extra’s aan een ruimte. De hangers zijn zó vrolijk en wij zijn absoluut fan!

Het atelier is te vinden in Den Helder op Willemsoord 39, vlakbij de overgang naar Texel. Een goede tip om voor een weekendje weg dus even langs te wippen voor wat mooie hobby-artikelen en/of wat advies. Ben je benieuwd geworden naar de webshop of wil je gewoon wat creatieve inspiratie opdoen? Klik dan hier voor de webshop. De Kettingkast staat ook regelmatig op beurzen en markten dus houd ook zeker de Facebookpagina in de gaten.

Related Posts

Leave a Comment