Nieuw geopend: Amicitia Food Village

door admin

Vandaag opent in Amersfoort de nieuwe foodhal Amicitia Food Village, dé plek om te genieten van diverse gerechten van over de hele wereld. Bij Amicitia Food Village  vind je maar liefst 2 bars en 14 verschillende restaurants middenin het centrum van Amersfoort.

Van de 14 restaurants die zich hebben gevestigd in Amicitia Food Village zijn er een aantal zeker geen onbekende voor ons. Zo vind je hier bijvoorbeeld De Ballenbar, Jabugo Bar Iberico en Yogen Früz, allen ook gevestigd in de Foodhallen in Amsterdam, en Friterie Par Hasard die we recent bezocht hebben op de Pier van Scheveningen. Daarnaast eet je in deze nieuwe foodhal ook heerlijke biologische burgers bij STACKED.BIO, streetfood van het Midden-Oosten bij Le Souq, Zuid-Amerikaanse gerechten bij La Parrilla, gevulde aardappels en diverse Turkse gerechten bij Jack & Maya, comfort food uit Japan bij Ramen Kenta, Zuid Afrikaanse gerechten bij Cape Town Grill, heerlijke Italiaanse gerechten bij Salotto, gerechten uit de Javaanse keuken bij Kraton Food, authentieke Mexicaanse gerechten bij Amigos Cantina en heerlijke Indiaase gerechten bij Flavours of India. Een bezoek aan Amicitia Food Village is met recht een culinaire wereldreis te noemen!

Bij Amicitia Food Village ligt een sterke nadruk op verse, eerlijke en biologische ingrediënten. Veel restaurants kopen hun ingrediënten duurzaam in en werken met heerlijke, verse producten en ook vanuit de bar wordt gewerkt met biologische producten. Zo wordt er onder andere biologische frisdrank en wijn geserveerd en zijn de thee en koffie die wordt geschonken fairtrade. Een fantastisch concept met een sterke nadruk op duurzaamheid? Wij zijn fan en gaan er heel snel eens een bezoekje brengen!

Amicitia Food Village opent vandaag, 10 december, de deuren aan de Stadsring 154 in Amersfoort, middenin het centrum. De foodhal is dagelijks geopend van 11.00 tot 23.00. Wil je meer weten over deze nieuwe hotspot? Neem dan ook zeker eens een kijkje op de website van Amicitia Food Village.

 

Related Posts

Leave a Comment