Binnenkort geopend: Pancakes

door admin

In Amsterdam is het restaurant Pancakes een heus begrip onder de pannenkoekenhuizen. Je eet hier niet zomaar een pannenkoek, je hebt hier een enorme keus aan bijzondere pannenkoeken in allerlei smaken, met diverse toppings en van over de hele wereld. Pancakes is al jaren gevestigd in de Negen Straatjes in Amsterdam en binnenkort zullen zij een tweede vestiging openen op zeker niet de minste locatie: de Prins Hendrikkade in Amsterdam!

Veel is er nog niet bekend over deze nieuwe vestiging van Pancakes. Het restaurant is momenteel volop op zoek naar personeel voor de nieuwe vestiging, maar een datum is nog niet bekendgemaakt.De locatie is gekozen, de ramen zijn afgeplakt en er hangen posters met ‘opening soon’. De pannenkoekenfans worden voorlopig dus nog even in spanning gehouden.

Wij houden Pancakes nauwlettend in de gaten en als er een openingsdatum bekend is delen wij dit natuurlijk met jullie. Je kunt tot die tijd natuurlijk gewoon een bezoek brengen aan het eerste restaurant van Pancakes aan de Berenstraat 38 in Amsterdam. Wil je meer weten over Pancakes of op de hoogte blijven van de opening van het nieuwe restaurant? Volg dan zeker ook de Facebookpagina van Pancakes.

Bron foto: https://www.facebook.com/PancakesAmsterdam/

Related Posts

Leave a Comment