Nieuw: Limited Edition Tony’s Chocolonely

door admin

Na dagenlang te hebben afgeteld op hun Facebookpagina en de fans in spanning te hebben gehouden presenteerde het populaire chocolademerk Tony’s Chocolonely vandaag dan eindelijk hun twee nieuwe limited edition smaken! Wij als groot chocoladefans zijn daar natuurlijk razend enthousiast over en willen dit graag met jullie delen. De nieuwe limited editions zijn de smaken ‘melk popcorn discodip’ en ‘puur amandel zeezout’!

Tony’s Chocolonely heeft onder chocolaverslaafden ondertussen al een behoorlijke reputatie opgebouwd vanwege hun heerlijke chocolade in verrassende smaken die ook nog eens fair is. Elk jaar brengen zij een aantal limited editions uit waarvan één smaak uiteindelijk in het exclusives assortiment komt. In voorgaande jaren waren dat onder andere de smaken ‘meringue kers’ en ‘puur sinaasappel rozemarijn’. De nieuwe limited editions zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij onder andere De Bijenkorf, Jamin, Marqt, WAAR, Wereldwinkels en natuurlijk de webshop van Tony’s Chocolonely.

Naast dat de limited editions nu verkrijgbaar zijn in verschillende winkels wordt er uit deze smaken een winnaar gekozen die vervolgens een vast plekje krijgt in het assortiment van Tony’s Chocolonely. Proef dus snel de twee nieuwe smaken en kies jouw favoriet!

Bron foto: https://www.facebook.com/TonysChocolonely

Related Posts

2 Beantwoorden

Kapsalon Amersfoort 6 december 2015 - 7:47 pm

Ik hou van Tony´s chocolade. Het is verreweg de lekkerste chocolade die er is. Ik vind altijd dat het de chocolade is die het meest op de chocoladeletters lijkt. En je doet er ook nog goed aan om ze te kopen om de armoede uit de wereld te helpen. Toppers!

Reply
Tessa 7 december 2015 - 8:48 am

Wij zijn ook groot fan!

Reply

Leave a Comment