geboortekaartje

Ontdek de laatste trends in geboortekaartjes

door Wanderlust

Mag je binnenkort een geboortekaartje gaan versturen? Of ben je gewoon benieuwd naar de laatste trends in kaartjesland? We zetten graag op een rijtje wat nu helemaal hip is rondom geboortekaartjes.

Geboortekaartjes met folie

Al een paar jaar zien we deze te gekke trend: geboortekaartjes met foliedruk. Op de geboortekaartjes wordt een glanzend laagje gedrukt, in bijvoorbeeld goudkleur of koperkleur. Je kunt ervoor kiezen de naam van je kindje in folie te laten drukken, of juist de hartjes op je kaart eruit te laten springen door ze glanzend te maken. Folie op je kaartje kan natuurlijk voor zowel jongens als meisjes, hoewel we in de praktijk zien dat bijvoorbeeld zilver vaker voor jongens wordt gebruikt, en rosegoud voor meisjes.

Houten geboortekaartjes

In deze tijd met de natuurlijke interieurtrend met veel rotan, hout en kleuren als taupe en roestbruin, is het helemaal te gek dat je nu geboortekaartjes van echt berkenhout kunt versturen. Omdat je dit nog bijna nergens ziet, steel je enorm de show met zo’n uniek geboortekaartje. Je vindt deze in verschillende formaten, van langwerpig tot vierkant. Houten geboortekaartjes zijn mooi om te combineren met botanische designs met bladeren, of met designs met (jungle)dieren. Ook een minimalistische opmaak komt prachtig uit op houten geboortekaartjes.

Velvet geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een heel bijzonder, luxe geboortekaartje? Dan raden we je een echt velvet geboortekaartje aan. Dit is een geboortekaartje gemaakt op stevig maar zacht aanvoelend velours papier. Echt heel speciaal! Deze kaartjes zijn uniek en daarom wat hoger in prijs. Mocht je budget dit niet toelaten dan kun je ook kiezen voor een velvet-look geboortekaartje. Heel mooi om te combineren met foliedruk. Als je dit voor dit kaartje kiest, raden we je aan om het af te laten drukken op papier met structuur, zoals bijvoorbeeld linnen papier.

Related Posts

Leave a Comment