Binnenkort geopend: foodhal Fooddock in Deventer

door Wanderlust

Na het grote succes van de Foodhallen in Amsterdam en de Markthal in Rotterdam zien we ineens overal in Nederland overdekte versmarkten en foodhallen ontstaan. De afgelopen tijd maakten wij al bekend dat binnenkort in Eindhoven Vershal het Veem en in Den Bosch Versmarkt Van Heinde de deuren openen en in Zaandam wordt deze maand Yada Yada geopend, een gezellige overdekte foodhal op de Hemkade. Deze week ontdekten wij dat ook Deventer binnenkort een eigen foodhal rijker is, op 13 november opent Fooddock daar namelijk de deuren!

De initiatiefnemer van Fooddock, Tseard Ettema, liet deze week weten aan De Stentor dat Fooddock het midden houdt tussen de Foodhallen in Amsterdam en de Fenix Food Factory in Rotterdam. Hier vind je 10 restaurants waar je de heerlijkste gerechten kunt proeven, van frozen yoghurt tot sushi en van pizza tot pannenkoeken. In de foodhal geniet je binnenkort van al het heerlijks van onder andere Amy’s, Viva La Crêpe, Patt & Nu, Geflipte Kippen, Indy Truck, Look, Mr. Hapje, Meneer Temaki en Djawara.

Fooddock opent op 13 november om 12.00 de deuren aan de Zuiderzeestraat 2 in het Havenkwartier van Deventer. Naast heerlijk eten en drinken valt er nog veel meer te beleven bij Fooddock. Regelmatig worden er leuke proeverijen en themadagen georganiseerd en natuurlijk mogen we vooral Heel Fooddock Bakt niet vergeten te vermelden, een spannende bakwedstrijd waarvan de finale tijdens de grote opening plaatsvindt. Bezoek vooral de website van Fooddock om op de hoogte te blijven van alle leuke events en de aanwezige restaurants.

Related Posts

Leave a Comment