KreaDoe

KreaDoe

door Wanderlust

De KreaDoe heeft bij veel mensen een nogal stoffig imago als een beurs voor oude mensen met een creatieve hobby, maar niets is minder waar. Creatief bezig zijn op allerlei verschillende manieren is ook onder de jongere mensen tegenwoordig weer helemaal in en dé beurs voor deze handige hobbyisten is natuurlijk de KreaDoe!

Voor mensen die graag creatief bezig zijn is de KreaDoe vast geen onbekende beurs. Hier beleef jij jouw creatieve passie en vind je naast veel inspiratie ook prachtige kraampjes waar je kunt shoppen, workshops kunt volgen en je voor allerlei handige tips en trucs terecht kunt. Je kunt op de beurs terecht voor de laatste trends, technieken en de beste materialen om lekker aan de slag te gaan met jouw hobby. Wat je zoal tegen kunt komen op de KreaDoe zijn sieraden, huis- en tuindecoratie, kookspullen, papierwaren, zelfgemaakte mode, boeken en natuurlijk heel veel hobbymaterialen.

wanderlust-blog.nl/krea doe

Met ruim 300 exposanten was het ook dit jaar weer een groot succes. Het was onwijs druk, maar wel erg gezellig! Natuurlijk staan er ook een heleboel kraampjes met hobbyspulletjes waar wij persoonlijk weinig aan vinden, zoals het zelf maken van kaarten, maar er is zoveel te beleven op de KreaDoe dat die paar kraampjes waar je geen affiniteit mee hebt niet uitmaken. Na een rondje op de beurs zaten wij vol inspiratie om aan de slag te gaan met onder andere haakwerkjes, scrapbooking, stoffen en sieraden. We zijn niet echt de meest handige personen, maar creatief bezig zijn ontspant wel en je kunt er zoveel leuks mee maken!

wanderlust-blog.nl/kreadoe
Wij hopen er volgend jaar weer bij te zijn en misschien naast het struinen langs de kramen een workshop of twee te volgen want deze zagen er zo leuk uit! Voor meer informatie over deze leuke beurs kun je een kijkje nemen op de website van de KreaDoe.

Related Posts

Leave a Comment