Nieuw geopend: Petit Gâteau Amsterdam-Zuid

door admin

Amsterdam’s meest bekende Franse patisserie, Petit Gâteau, is met twee zaken al een enorme hit in de hoofdstad. Tot voor kort wist je dat je voor een heerlijk taartje in de Foodhallen of in de Haarlemmerstraat aan het goede adres was, maar sinds kort zijn de heerlijkheden van deze patisserie ook in Amsterdam-Zuid te verkrijgen.

Petit Gâteau

Petit Gâteau is een Franse patisserie in Amsterdam opgericht door Meike Schaling en Patrice Andrieu. De twee ontmoetten elkaar in Parijs waar ze een patisserie openden en na een aantal jaren vertrokken ze naar Amsterdam waar ze hun heerlijkheden bleven bakken. In het assortiment van deze patisserie vind je minimini’s (kleine taartjes in allerlei verschillende smaken), éclairs, macarons, madeleines en quiches. Alles ziet er even betoverend als smakelijk uit en het is moeilijk kiezen.

Petit Gâteau

Je kunt de lekkernijen van Petit Gâteau nu ook proeven in hun nieuwe zaak aan de Beethovenstraat 92 in Amsterdam-Zuid. Natuurlijk is de patisserie ook nog te bezoeken aan de Haarlemmerstraat 80 en in de Foodhallen. Voor meer informatie over de patisserie kun je een bezoek brengen aan de website van Petit Gâteau.

Bron foto’s: https://petitgateau.nl/

 

Related Posts

Leave a Comment