Nieuw geopend: Restaurant Jozef

door admin

Sinds een aantal maanden is Utrecht weer een culinaire hotspot rijker met de opening met restaurant Jozef in het centrum. Hier kun je de hele dag door terecht voor een hapje en drankje en met een uitgebreide agenda vol gezellige activiteiten is het hier altijd goed toeven.

Je kunt bij restaurant Jozef terecht voor een ontbijt, lunch of uitgebreid diner. ‘s Ochtends geniet je hier van heerlijke koffie en thee met verse croissants of eggs Benedict, ‘s middags van een tosti, salade of heerlijke sandwich en ‘s avonds kun je kiezen uit een uitgebreid menu met diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Natuurlijk staan er ook diverse zoete lekkernijen en borrelhapjes op het menu. Het menu wordt zoveel mogelijk met oog voor verantwoorde producten en het seizoen samengesteld, hierdoor wisselt het menu ook vier keer per jaar. De wijnkaart bij restaurant Jozef is erg uitgebreid en bevat wijnen van Nieuw-Zeeland tot Italië en van Frankrijk tot Argentinië. Ook de koffie en thee is bijzonder. De koffie wordt gezet van Vascobelo bonen en de thee wordt gezet met Kusmi thee, van origine uit Rusland. Het restaurant biedt ook een high tea of een ontzettend leuke high beer aan: een proeverij van drie speciaalbieren met diverse bijpassende hapjes. Naast het fijne culinaire aanbod is er bij restaurant Jozef ook volop aandacht voor gezelligheid. Zo vindt er elke eerste zondag van de maand een gezellig optreden plaats en elke vrijdag en zaterdag luidt een dj de feestavond in met fijne plaatjes. Daarnaast kun je ook regelmatig aanschuiven voor de Muziekbingo, pubquiz of een themafeest.

Je vindt restaurant Jozef in Utrecht aan de Mariaplaats 50. Het restaurant is geopend van zondag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs van 09.00 uur tot 02.00 uur. Voor meer informatie over deze nieuwe hotspot of om een blik te werpen op de menukaart kun je een bezoek brengen aan de website van restaurant Jozef.

Bron foto: https://www.facebook.com/jozefutrecht/

Related Posts

Leave a Comment