Nieuw geopend: Sea Salt Saloon

door admin

Het afgelopen jaar bleek het een echte trend te zijn: restaurants en winkels die zich richten op één specialiteit. Zo schoten de hamburgerrestaurants als paddenstoelen uit de grond en waren foodtrucks nog nooit zo populair. Deze trend lijkt zich ook in 2016 voort te zetten en één van de eerste gespecialiseerde restaurants die opent in 2016 is de Sea Salt Saloon in Utrecht waar ze uitblinken in vis.

De Sea Salt Saloon is gevestigd in het centrum van Utrecht en is dé visbistro waar je het hele jaar door kunt genieten van verse en verantwoord gevangen vis met bijpassende drankjes. In de keuken van de Sea Salt Saloon staan Rik de Jonge en Dieter Evers, beide nog in de leer geweest bij de gelauwerde chef-kok Jon Sistermans. Op het menu vind je onder andere rijkelijk gevulde garnalenkroketten, vissoep, tartaar van tonijn, kreeft en diverse sharing plates.

Je vindt de Sea Salt Saloon in Utrecht aan het Wed 3, middenin het centrum. De Sea Salt Saloon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van ‘s middags tot 1 of 2 uur ‘s nachts. Wil je meer weten over deze nieuwe visbistro? Bezoek dan zeker eens de website van de Sea Salt Saloon om een indruk te krijgen van het restaurant of jouw plekje te reserveren.

Bron foto: http://www.seasaltsaloon.nl/

Related Posts

Leave a Comment